LIVRARE:

Produsele comercializate de catre StrongLife sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.


  • Taxa de livrare este de 24.99 lei pentru zonele cu acoperire Fan Courier (fara km suplimentari).Pentru zonele unde Fan Courier percepe km suplimentari, taxa de transport se aliniaza acestor preturi.


RETUR :

Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la S.C. STRONG DRINKS SRL, Adresa: Aiud,str.Ion Creanga,nr.45,judet Alba fara a preciza motivele returnarii. Spre exemplu, returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Exista situatii in care returul nu este posibil (a se vedea paragraful "Produse care nu pot fi returnate"de mai jos).


Perioada de returnare :

Cu exceptia cazurilor descrise la paragraful "Produse care nu pot fi returnate" de mai jos, perioada de returnare este de 14 zile incepand cu ziua in care dumneavoastra sau persoana indicata de dumneavoastra a receptionat produsele comandate.

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa office@strong-drinks.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

Va rugam sa expediati produsele sau sa ni le inmanati direct la adresa Sacel , Str Grigore Negrescu nr 21 ( fosta Principala 23 A), judet Sibiu, Romania, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

In cazul in care ne expediati produsele, va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor.

In cazul returnarii complete (inclusiv in situatia refuzului de receptie a comenzii sau a imposibilitatii de livrare) a produselor costul transportului achitat de client va fi rambursat. In cazul unei returnari partiale costul transportului efectuat nu va fi rambursat fiind costul transportului produselor receptionate si acceptate de dumneavoastra.

 

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

 

Nu se accepta la retur:


- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
- Produsele care nu au fost comercializare de catre S.C. STRONG DRINKS S.R.L.
- Produsele desigilate