Pastura albine - 100g by Dr. Ing. Cornelia Dostetan Abalaru apicultor
- Taxa de livrare in FANbox este de 9,99 RON (TVA inclus). Pentru plata ramburs se adauga o taxa de 1%.
- Taxa de livrare in Easy Collect este de 12,49 RON (TVA inclus). Pentru plata ramburs se adauga o taxa de 1%.
- Taxa de livrare in Easybox este de 12,49 RON (TVA inclus). Pentru plata ramburs se adauga o taxa de 1%.
- Taxa de livrare Expres este de 24,99 RON (TVA inclus) pentru zonele cu acoperire Fan Courier (fara km suplimentari).
Produsele pot fi comandate doar din stoc, acestea fiind livrate in 1-3 zile lucratoare.
www.stronglife.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:
Plata CARD Online si in Rate
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).
Beneficiaza acum de accesoriile auto comercializate de VagAuto.ro in 2,3,4,5 sau 6 rate fara dobanda prin cardurile agreate ale partenerilor nostri: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank , BRD Finance si Alpha Bank.
Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.
Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.
Plata in sistem ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Descriere
Produs apicol 100% natural
Pastura sau „painea albinelor”, cum mai este numita, are in compozitie: lipide (1-6 la suta), carbohidrati (glucide-35 la suta), carotenoizi (provitamina A- 200-875 mg/kg), vitamina E (1,7 g/kg), vitamina C (60-200 mg la 100 g produs), enzime si aminoacizi.
Pastura este un polen predigerat, de aceea este mai usor de digerat si de asimilat de organism. Contine proteine, glucide, lipide, aminoacizi, vitamine din grupul B, vitaminele D, E, C, K, provitamina A, 27 de minerale, un factor antibiotic, un factor de crestere, hormoni naturali si enzime.
Indicatiile principale ale pasturii sunt in alimentatia copiilor si acelor persoane care sufera de una sau mai multe boli grave din zona tubului digestiv si ca rezultat nu pot digera corespunzator polenul. Pastura are un gust mai acru datorita fermentatiei specifice care are loc in fagurii cu polen. Pastura este recomandata in toate cazurile in care este recomandat si polenul, dar mai ales in acele situatii in care este necesara realizarea unui efect puternic intr-o perioada scurta de timp.
Indicatii terapeutice de administrare ale pasturii:
- osteogeneza (cresterea sistemului osos), datorita prezentei in cantitati suficiente de cobalt, cupru si calciu pentru asimilarea vitaminelor A, B, C, E si PP;
- anemie; previne anemierea prin abstinenta a persoanelor ce urmeaza diete de slabit;
- afectiuni hepatice;
- stimularea secretiilor biliare;
- distrofie musculara;
- intarirea muschiului cardiac;
- imaginatie, creativitate;
- energie regeneratoare.
Afectiuni tratate cu pastura :
- hepatite acute si cronice: 10-20g/zi, intr-o singura doza sau in doua prize, administrate la 30-45 de minute dupa masa.
- hepatite severe (A, B, C, ciroze): 30g/zi administrata in trei prize, intre mese la o ora si jumatate sau doua dupa masa. In acest caz tratamentul cu pastura poate fi completat cu doze mici zilnice de ceai de armurariu (doua jumatati de cana pe zi) sau comprimate de silimarina(principiul active al fructelor de armurariu) si 0,5-1g/zi de propolis.
- anemia: 10-15/zi timp de 90 de zile sau 20-30g/zi polen timp de 180 de zile. Daca acestora li se asociaza miere cu laptisor de matca 2% sau miere propolizata 3%, timpul de vindecare se reduce la jumatate.
- afectiuni digestive, intestinale, colite, ulcer cu nisa: 10g/zi pastura sau 2 lingurite de polen timp de 30-40 de zile. Se va asocia cu alte produse apicole si- dupa caz- cu unele ceaiuri.
- afectiunile sistemului nervos: 15-40g polen sau 5-20 pastile de pastura. Efectul acestei administrari creste considerabil daca asociem cu propolis si apilarnil sau laptisor de matca cu miere.
- calcemiile (cu toate formele si etapele acesteia) , afecteaza indeosebi femeile, prin aparitia chisturilor ovariene, utere fibromatoase, nodule mamari. In acest caz se administreaza 20-30g polen sau 10-15 pastile de pastura.
Administrarea pasturii:
- dozele profilactice se stabilesc in functie de varsta, sex, greutate corporala, de existenta simultana a mai multor afectiuni. In aceasta pagina va oferim doze orientative.
Principalele metode de administrare sunt:
Intern:
- pe gura, prin inghitirea pasturei neprelucrate sau amestecarea ei cu miere sau cu alte alimente ca iaurtul, cereale, paine;
- sublingual;
- chirurgical sau artificial, cand, produsele apicole (polen, pastura etc) si alte alimente usor de digerat pot fi administrate direct in stomac, sau in intestinul subtire;
- rectal, cu supozitoare, in cazul pacientilor cu adenon de prostata;
- vaginal, cu ovule, in diferite afectiuni genitale la femei;
Extern:
- cosmetica, component al mastilor cosmetice, combinat cu miere, laptisor de matca, extracte florale;
- dermatologie, ca adjuvant nutritional pentru celulele pielii.
Reguli de administrare:
- testarea la reactii alergice;
- pentru inceput se administreaza cantitati mici;
- pastura bruta sau combinata, se pastreaza sub limba cat mai mult timp posibil inainte de a fi inghitita.
Reguli de conservare:
- in locuri ferite de caldura, lumina, umezeala;
- in recipienti fara circulatie de aer (ideal in recipienti vacuumati);
- refrigerat in recipienti de maximum 100g;
- inainte de a fi deschis, recipientul trebuie mentinut la temperatura camerei 30-60 de minute.
Contraindicatii:
Pentru pastura limitele de administrare si contraindicatiile sunt aproape identice cu ale polenului. Dar pentru faptul ca pastura a suferit o serie de transformari in stup, unele contraindicatii si limite sunt diferite fata de polen. Pentru a diminua efectele legate de alergii si intoleranta se recomanda pentru inceput ca pastura sa fie administrata in amestec cu miere, in rapoarte de: 1:10, apoi 1:8, 1:6, 1:4, 1:2, 1:1, apoi se amesteca ambele produse cu cantitati suficiente de lichide (ceaiuri din plante, sucuri din fructe, apa, iaurt).
Nu se administreaza in cantitati mari persoanelor cu diabet.
Nu se administreaza persoanelor cu afectiuni severe ale tractului digestiv.
Limite de aplicatie:
- pastura nu poate vindeca un tesut, un organ, sau tot corpul mult prea slabit pentru a putea sa prelucreze prin mecanisme specifice (digestie si absorbtia energiei in general);
- nu poate vindeca celule sau tesuturi indepartate daca principiile active nu pot ajunge in acele zone (de ex. celule cardiace blocate prin infarct miocardic).